Arrangement Château Sint Gerlach

Hoe uniek is dit? Logeren tussen het schuttersgedruis op ons prachtige Landgoed! Graag vertellen we jullie er hier meer over!

In samenwerking met Oostwegel Collection kunnen wij jullie een tweetal arrangementen aanbieden met logies met ontbijt op ons prachtige Landgoed Château Sint Gerlach. Hierbij kunnen jullie de unieke ervaring opdoen van hoe enerzijds een schuttersweekend in z’n werk gaat en hoe anderzijds het is in de rust en luxe te logeren en ontbijten van één van Nederlands mooiste kastelen! Dat willen jullie toch niet missen?

Château Sint Gerlach ligt in het pittoreske Houthem-Sint Gerlach dat is omringd door het prachtige Ingendael (“In het dal”) met zijn nagenoeg ongerepte natuur waar de Konik paarden en Galloway runderen zich thuis voelen en waar de Geul en de Strabeek vrij doorheen meanderen. Genoeg ruimte om te wandelen en genoeg horeca in de buurt om te kunnen genieten van het prachtige Zuid-Limburg. Château Sint Gerlach zelf is onderdeel van de Oostwegel Collection waar ook o.a. het Maastrichtse Château Neercanne en het Landgraafse Winselerhof bij hoort. Sinds 1994 in handen van onze provoostgeneraal Camille Oostwegel die het maakte tot wat het nu is, een parel in het Limburgse Geuldal. Sinds 2020 heeft zijn zoon Camille het roer van hem overgenomen en sinds 2023 is hij zelfs general manager in Houthem.

Voor onze schutterij is het landgoed ons thuis. Sinds jaar en dag staan hier onze schietbomen en komen we hier meermaals per jaar bij elkaar om onze schutterscultuur samen uit te dragen. Met Pinksteren tijdens het alom bekende Houthems Zestalschieten en eind augustus / begin september voor dé wedstrijd van het jaar, om het koningschap van onze vereniging. En tussendoor organiseren we er heel graag schietevenementen voor geïnteresseerden die we graag onze blauwe Martinusharten laten zien en laten ervaren waarom wij zo trots op onze vereniging zijn. Dus was het bruggetje snel gemaakt.

En nu: to the point! Wat kunnen we jullie aanbieden?

Arrangement 1

Twee nachten (vrijdag- en zaterdagnacht) logies met ontbijt voor 2 personen voor € 199 per nacht.

Arrangement 2

Drie nachten (vrijdag- t/m zondagnacht) logies met ontbijt voor 2 personen voor € 149 per nacht.

Let wel: er zijn in totaal maar 5 kamers beschikbaar, dus laat ons snel wat weten als jullie er gebruik van willen maken. We nemen dan persoonlijk contact op om de details te bespreken.

Hier kun je als échte schutterijliefhebber toch geen nee tegen zeggen? Juist! Aanmelden kan door een mailtje te sturen met je contactgegevens naar evenement@schutterijhouthem.nl. Inschrijven gaat op volgorde van inschrijving en op = op. Tot snel!

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!