Kwartaalblad

Ons kwartaalblad is elke keer weer een genot voor het oog en de gedachte. Het kwartaalblad komt tot stand dankzij een actieve redactie en een groot aantal adverteerders, sponsoren en leden van de Vriendenclub St. Martinus.

Helaas kost het maken en verspreiden van dit mooie blad elk jaar meer en zijn de opbrengsten van sponsoren niet meer kosten dragend, waardoor het bestuur van de vereniging heeft moeten besluiten om het kwartaalblad alleen nog maar fysiek uit te brengen voor de sponsoren zelf. Het is namelijk belangrijk dat de sponsoren zelf dit blad in hun bedrijf kunnen laten zien aan hun klanten en personeel. Zeker omdat hun advertentie erin staat, maar meer nog om te laten zien waar hun sponsorgeld onder andere aan wordt uitgegeven. En dat mag dan ook zeker gezien worden, want het wordt nog telkens met veel passie en liefde voor de vereniging gemaakt!

Uiteraard bewaren we ook een exemplaar voor ons eigen archief, maar onze leden krijgen vanaf deze uitvoering uitsluitend een digitale versie.

Klik hier om het meest recente kwartaalblad in te zien en hier kunt u het voorgaande kwartaalblad terugvinden. Veel leesplezier!

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *