Vriendenclub

De Houthemse schutterij Sint Martinus houdt al ruim 4 eeuwen de Limburgse schutterstradities in stand in haar dorp Houthem en doet dit groot genoegen van veel Houthemnaren en bezoekers van schuttersevenementen in heel Limburg. Om o.a. de kostbare uniformen, muziekinstrumenten, sabels en geweren van de schutterij in goede staat te houden is er elk jaar een flinke investering nodig. Om de benodigde gelden bij elkaar te krijgen organiseert de schutterij regelmatig activiteiten en krijgt zij subsidies. De inkomsten staan echter onder druk en dus is er een extra initiatief nodig om de schutterij op peil te houden, de Vriendenclub Sint Martinus. Voor zowel particulieren als bedrijven bestaat de mogelijkheid tot lidmaatschap van de Vriendenclub met diverse interessante tegenprestaties.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: secretaris@schutterijhouthem.nl. Betreft het een aanmelding van een bedrijfslidmaatschap, vergeet dan niet om een logo of advertentie in de best mogelijke kwaliteit mee te sturen zodat wij die op onze promotiematerialen kunnen gebruiken.
Na aanmelding ontvangt u een schriftelijke bevestiging i.v.m. aftrekbare factuur voor uw donatie aan onze vereniging.

Algemene informatie vriendenclub
De Houthemse schutterij Sint Martinus houdt al ruim 4 eeuwen de Limburgse schutterstradities in stand en hoopt dit nog vele jaren te kunnen doen tot groot genoegen van veel Houthemnaren en bezoekers van schuttersevenementen in heel Limburg. Sint Martinus is hierbij steeds een mooi visitekaartje voor de Houthemse en Valkenburgse gemeenschap.

Om de kostbare uniformen, muziekinstrumenten, sabels en geweren van onze schutterij in goede staat te houden en de jeugdopleiding van muzikanten te kunnen aanbieden, is er elk jaar weer een flinke investering nodig. Om deze investering steeds weer mogelijk te maken organiseert onze vereniging jaarlijks diverse evenementen op haar eigen schuttersevenementen voor inwoners van Houthem en andere gezelschappen. Samen met de steeds afnemende subsidiegelden en overige inkomsten (o.a. donateurskaartenactie) vormt dit ons jaarbudget. Hiermee wordt het echter steeds moeilijker om de genoemde investeringen in het belang van onze schutterij te blijven volhouden.

In de aanloop naar het grote Jubileumfeest 400 jaar Schutterij Sint Martinus in 1999 konden we mede dankzij een trouwe groep schuttersvrienden uit de vroegere Centurioclub de volledige kostbare nieuwe uniformering van onze vereniging realiseren en vervolgens in 2001 een nieuwe schuttersbuks aanschaffen.

Diverse leden van deze Centurioclub en ondernemers uit de regio brachten ons op het idee om in navolging van de succesvolle Centurioclub een Vriendenclub voor onze schutterij in het leven te roepen om de schutterij structureel financieel te ondersteunen en te profiteren van mooie tegenprestaties inde vorm van deelname aan een gezellige Oud-Limburgse Schuttersmiddag en voor bedrijven de mogelijkheid om reclame te maken op onze veelbekeken website, ons drukwerk en op evenementen.

Persoonlijk Lidmaatschap Vriendenclub
Als tegenprestatie voor het persoonlijk lidmaatschap van de Vriendenclub Sint Martinus met uw inleg van € 50 per jaar ontvangt u:

– 4 keer per jaar ons verenigingsblad
– vermelding in de ledenlijst van de Vriendenclub in ons verenigingsblad
– vermelding in de ledenlijst van de Vriendenclub op onze website
– Persoonlijke uitnodiging als eregast tijdens ons Koningsvogelschieten
– Persoonlijke uitnodiging voor door onze vereniging georganiseerde evenementen

Bedrijfslidmaatschap Vriendenclub 
Als tegenprestatie voor het bedrijfslidmaatschap van de Vriendenclub St. Martinus met uw inleg van € 100 per jaar ontvangt u:

– 4 keer per jaar ons verenigingsblad
– Uw logo als advertentie in ons verenigingsblad
– vermelding bedrijfsnaam in de ledenlijst van de Vriendenclub in ons verenigingsblad
– vermelding bedrijfsnaam in de ledenlijst van de Vriendenclub op onze website
– logo met weblink op onze website
– Persoonlijke uitnodiging als eregast tijdens ons Koningsvogelschieten
– Persoonlijke uitnodiging voor deelname aan het Houthems Zestalschieten


Contactgegevens Vriendenclub St. Martinus

Vriendenclub St. Martinus
p/a De Reep 3
6245 MC  EIJSDEN
T 06-16 49 40 08
penningmeester@schutterijhouthem.nl

Banknummer: NL85 RABO 0152 8058 26 t.n.v. Schutterij St. Martinus Houthem-St. Gerlach
KvK-nummer 40.20.35.56

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *