Klaroenkorps

Hier staat ons klaroenkorps tijdens hun uittreden op het OLS 2019 in Sevenum waar ze maar liefst een 1e prijs behaalden in hun 2e divisie sectie B met het muziekwerk Hub Jongen Mars. Op de foto zien jullie v.l.n.r. Maurice Roeloffzen (snare drum), Armand Roeloffzen (overslagtrom) en de klaroenblazers Renate Hambeukers, Roana Hessels en Dirk Van Melick. Op de foto ontbreekt onze basklaroenblazer Richard Spee. Tambour-maître op deze foto is Raoul Backus die in de komende periode Roana Hessels de kneepjes van het vak gaat aanleren zodat zij ons als tambour-maître kan voorgaan in de toekomst.

Naast de activiteiten van de voltallige schutterij neemt ons Klaroenkorps ook graag deel aan muzikale opluisteringen van evenementen, taptoes, erehagen en treden wij uit op schuttersfeesten. In onze schuttersbond, de RK ZLSB, treden wij op dit moment uit in de 3e divisie.

Ons Klaroenkorps is ook te boeken voor de opluistering van uw evenement. Voor meer informatie, stuur een e-mail naar evenement@schutterijhouthem.nl.

Zie hier een filmpje van ons Klaroenkorps tijdens onze nieuwjaarsbijeenkomst, met dank aan Dirk Van Melick voor de filmrechten:  https://www.youtube.com/watch?v=4Ump1PDS9Fw

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *