Sponsoren

Een vereniging kan tegenwoordig niet bestaan zonder dat particulieren, ondernemers maar ook overheden en andere subsidienten een bijdrage doen in de alsmaar stijgende kosten van de kostbare uniformering, muziekinstrumenten, schuttersbuksen, officeren en exercitiegeweren, schutterslocatie met kogelvanger, traditionele schutterslocatie op Landgoed Chateau St.Gerlach, opleiding en instructie van schutters, exercitie, jeugdmuzikanten en de instructie van ons klaroenkorps door een deskundig instructeur.

Behalve de externe gelden zorgt de vereniging zelf ook voor diverse inkomsten. Denk hierbij aan eigen contributie, organisatie van schuttersevenementen voor dorpsgenoten en gasten van Chateau St.Gerlach, donateurskaartenactie, meewerken aan evenementen van andere verenigingen en organisaties tegen betaling. Denk bij dit laatste aan activiteiten zoals bemensen van drank-en eetbuffetten bij grote evenementen, verkeersbegeleiding en parkeerwacht bij grote evenementen zoals wielerkoersen in de regio.

Daarnaast heeft onze schutterij een groot netwerk van ondernemers en particulieren die onze schutterij ondersteunen, te weten:

– Vriendenclub St.Martinus
– Adverteerders kwartaalblad Sjutterskal
– Sponsoren Schuttersweekend
– Kledingsponsoren
– Donateurs
– Begunstigers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *