Locatie

Onze Provoost-Generaal Camille Oostwegel Sr. aan het woord:

Is er een mooiere traditie dan een Schuttersweekend op het Landgoed St.Gerlach ? 

In mijn jeugd, in de tijd van Baron Robert de Selys de Fanson, die Beschermheer was van Schutterij St. Martinus, ging ik al kijken naar het prachtige festijn op zijn landgoed. Toen ik in 1990 de eervolle functie van Provoost-Generaal in onze Schutterij kreeg toebedeeld en daarna eigenaar van het Landgoed St. Gerlach werd, heb ik laten vastleggen dat er op het landgoed altijd ruimte moeten blijven voor een schuttersfeest.

Hoop dat onze Schutterij, opgericht in 1599, nog in lengte van dagen hun Limburgse schuttersvrienden en -vriendinnen zal welkom heten op ons eeuwenoude landgoed. 

Noblesse Oblige ! 

Camille Oostwegel 

Adeldom verplicht inderdaad. De wijze waarop onze Provoost-Gerenaal ondernemen invult, creeert niet alleen waarde op economisch gebied, maar waarde op cultureel, sociaal en economische gebied. Dit is wat tegenwoordig maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt genoemd. Wij zijn bijzonder trots en verheugd een ondernemer in ons midden te hebben met een groot hart voor cultureel erfgoed in brede zin.

Tijdens het bondsschuttersfeest kunt u niet alleen genieten van de vele verenigingen die ons komen bezoeken maar uiteraard ook van al het moois wat deze bijzondere lokatie en de omgeving heeft te bieden.

Komt het zien.

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!