Voorwoord

Welkom in Houthem!

Als trotse voorzitter van de in 1599 opgerichte bijna 425 jaar oude schutterij St. Martinus, heet ik u mede namens het bestuur en leden van onze vereniging en de organiserende stichting Schuttersfeesten St. Martinus bijzonder hartelijk welkom tijdens ons grote schuttersweekend op 25 en 26 mei 2024.

Wij zijn verheugd het schuttersweekend wederom te mogen organiseren in de prachtige entourage van het Houthemse Chateau St. Gerlach. Een absolute toplocatie voor de organisatie van een bondsfeest met op zaterdagmiddag 25 mei het Houthems Zestalschieten en op zondag 26 mei het grote schuttersfeest met 20 schutterijen en honderden schutters.

Een dergelijke evenement organiseren doe je niet alleen. Daarvoor zijn niet alleen vele maanden voorbereiding nodig. Maar ook vele handen.

Samen met onze leden, dorpsgenoten en dorpsverenigingen, vrijwilligers, begunstigers, sponsoren en vrienden gaan wij ons uiterste best doen om van dit weekend weer een bijzonder weekend te maken. Een weekend waarop wij en hopelijk ook onze bezoekers met trots en plezier willen terugdenken. Dat toongevend kan zijn voor onze toekomstige plannen. Maar ook een weekend waarin wij een stevige bodem willen leggen voor het behoud van onze schutterij in onze gemeenschap. Een bodem die hard nodig is na jaren van bezuinigingen, de coronacrisis en prijsstijgingen.
Een bodem die ons ook de ruimte geeft als vereniging weer te kunnen groeien.

Ik wens nu al alle bezoekers veel kijk- en luisterplezier en alle deelnemers veel succes bij hun optreden in Houthem. En verheug mij nu al eenieder van u tijdens ons weekend te mogen begroeten.

Tot ziens in Houthem op 25 en 26 mei 2024.

Met vriendelijke schuttersgroet,
Schutterij St. Martinus Houthen-St. Gerlach

Dirk Van Melick

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!