Sponsoring

Onze schutterij biedt u de unieke kans om een bijdrage te leveren aan het mooie schutters-weekend in Houthem en om de sfeer en verbroedering van nabij mee te maken. Uw bijdrage maakt niet alleen het bondsschuttersfeest mogelijk. Het maakt tegelijkertijd weer groei mogelijk van onze schutterij. Groei die op dit moment hard nodig is om de eeuwenoude schutterstraditie in het dorp Houthem en daarmee ook de oudste vereniging van het dorp te behouden.

Wij hebben 5 standaard pakketten voor u samengesteld met een prijs die variëert van € 50 tot € 1.000.

Deze standaard pakketten bestaan o.a. uit logo- of naamsvermelding op onze website, een advertentie op onze website, een vlag of één of meerdere spandoeken op het feestterrein, vip-kaarten voor het bondsschuttersfeest zelf en arrangementen voor deelname aan het Houthems Zestalschieten.

Zoekt u wat anders, dan is het volgende wellicht interessant voor u.

Advertenties

Het bondsschuttersfeest is een uniek regionaal evenement dat voornamelijk bezoekers uit de regio zal aantrekken. Via de kanalen die ons ter beschikking staan, willen wij zo veel als mogelijk bekendheid geven aan dit bijzondere evenement.

Ondernemers kunnen daar op meeliften.

De advertentie mag u uiteraard naar eigen behoefte en inzicht inrichten. Het mag een standaard advertentie zijn, maar het mag ook een advertentie zijn die specifiek is aangepast aan dit evenement. Deze twee dagen willen wij de bezoekers niet alleen kennis laten maken met de tradities van de schutterij maar ook met wat onze gemeenschap heeft te bieden.

De advertentie mag een aanbieding zijn voor 1 specifiek product of dienst of al uw producten en diensten. U zou uw product of dienst bijvoorbeeld kunnen aanbieden met gratis deelname aan het Houthems Zestalschieten voor 1 drie- of zestal. Of met een cadeaubon, coupon of korting. De keuze is aan u. Deze advertentie mag u uiteraard ook op uw eigen website plaatsen met een link naar onze website.

Artiesten

U kunt er ook voor kiezen 1 van de artiesten te sponsoren die tijdens het schuttersweekend optreden. Op dit moment zijn bekend DJ Jacky, DJ Nando, de Brassband, Orphée Social Singing, Brent Slijpen en de coverband Ton1ght. U komt dan niet alleen als sponsor in de reklame te staan. Tijdens het optreden van de artiest zal uw naam met aanvullende content op een groot projectiescherm te zien zijn.

Kinderdorp

Wij hebben ook aan onze kleintjes gedacht. Wij zouden graag een klein kinderdorpje willen inrichten waar de kinderen ongestoord en op een veilige manier onder toezicht kunnen spelen.

Prijzenpakket

Een bondsschuttersfeest zonder wedstrijden, is geen bondsschuttersfeest. En een wedstrijd zonder prijzen, is geen wedstrijd. We weten zelf hoe leuk het is als je voor je inzet wordt beloond met eremetaal en dat gunnen we onze deelnemende schutterijen ook. Wilt u het prijzenpakket of een deel van het prijzenpakket sponsoren of een produkt voor in het prijzenpakket, dan kan dat.

Fotograaf

Voor het vastleggen van het evenement overwegen we een fotograaf in te huren. Voor beide dagen maar in ieder geval voor het zondag programma.

Schietevenement

Wellicht dat u in de nabije toekomst iets bijzonders te vieren heeft. Wij organiseren regelmatig voor zowel kleine als wat grotere groepen mensen schietevenementen op onze schutterslocaties op Château St. Gerlach of het Sportcomplex De Kromme Steeg. Een uniek evenement waar u zelf onder het genot van een hapje en drankje en onder begeleiding van onze ervaren schutters met de zware schuttersbuks mag schieten.

Als tegenprestatie kunnen en willen wij graag een dergelijk evenement voor u organiseren.

Wij komen naar u toe

En kunt u niet naar ons komen, dan komen wij ook graag naar u toe, als u wat heeft te vieren. Hoe bijzonder is het voor uw gasten als opeens de schutterij in tenue en met muziek komt binnenvallen. Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden, als u ervoor kiest het bondsschuttersfeest te sponsoren.

Shirtsponsoring

Onze schutterij is na ruim 10 jaar toe aan nieuwe shirts en overhemden. Deze shirts en overhemden worden door ons op alle bondsfeesten en evenementen gedragen. Zie onze huidige kledingsponsoren. Als u kiest voor het PLATINA sponsorpakket, dan komt u automatisch met logo op onze nieuwe overhemden te staan. Voor hoogstwaarschijnlijk weer een periode van 10 jaar. Al is dat natuurlijk geen verplichting.

Maak een ander blij

En mocht u tussen dit alles nog steeds niets hebben gevonden waarmee u ons wilt steunen, dan kunt u wellicht iemand anders in uw omgeving of binnen onze kleine gemeenschap blij maken met bijvoorbeeld een plek of aantal plaatsen bij  het drie- of zestalschieten (18 jaar en ouder) of misschien met een aantal consumptiebonnen.

Consumptiebonnen

Bij elk standaard sponsorpakket dat wij u aanbieden, heeft u tot slot de mogelijkheid vooraf een aantal consumptiebonnen te bestellen met 50 cent korting per consumptiebon. Deze kunt u zelf besteden of weggeven aan iemand anders.

Afhankelijk van het sponsorpakket kunt u tussen de 10 en 50 consumptiebonnen bestellen.

Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in het standaardpakket BRONS, dan kunt u maximaal 20 consumptiebonnen bestellen.

De consumptiebonnen zullen u met een aparte factuur worden toegestuurd, zodra de prijs is vastgesteld.

Het is ook mogelijk dat de naam van uw onderneming op de consumptiebonnen wordt vermeld. De consumptiebonnen worden vaak meerdere jaren door ons gebruikt.

Tot slot nog wat algemene informatie met betrekking tot sponsoring.

Sponsoring is de financiële of materiële investering die u doet in het bondsschuttersfeest. U ontvangt hiervoor van ons een zakelijke tegenprestatie, zoals vermeld in het sponsorpakket. Als er geen sprake is van een tegenprestatie, dan spreekt men niet van sponsoring maar van een donatie/gift.

Sponsorkosten zijn 100% aftrekbaar. Sponsoring vindt immers plaats vanuit zakelijk oogpunt. U ontvangt van ons een factuur inclusief btw.

Ook giften aan verenigingen zoals onze schutterij zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar. Deze kunt u hier vinden: https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/gift-aftrekken

Zoals u kunt lezen, zijn alleen periodieke giften aftrekbaar. U moet hiervoor een overeenkomst van minimaal 5 jaar met ons afsluiten. U ontvangt niets in ruil voor uw periodieke gift.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie of anderszins nog vragen hebben dan horen wij deze graag z.s.m. van u via mail op evenement@schutterijhouthem.nl of telefonisch via onze penningmeester Richard Spee op het telefoonnummer 06 – 16 49 40 08.

1 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!