Gisteren tijdens de St. Martinusviering was het weer zover. Vers van de pers. Het nieuwe kwartaalblad. Een kwartaalblad die weer spontaan een glimlach op je gezicht tovert. Want toveren kunnen onze redacteuren, Renate en Armand wel. En ook deze maand hebben ze het weer geflikt.

In deze editie mocht Chris Hollanders, u weet wel die persoon die nogal wat “verborgen” talenten heeft en die volgens Nikita alleen maar van 7.00 tot 17.00 zijn hersens gebruikt, wat vragen van onze journalist beantwoorden. We gaan hier niet alles verklappen. Daarvoor moet u ons kwartaalblad lezen, dat u hier kunt vinden.

Zoals gebruikelijk vindt u er de inmiddels beruchte en gevreesde wist-u-datjes. Wat meestal als eerste wordt gelezen. Vanwege die glimlach.

Wist u bijvoorbeeld dat een haan zich ook wel eens kan verslapen, Daniel voor de leeuwen is gegooid en je in Spanje gewoon Maastrichts dialect kunt spreken.

Wij danken ook deze keer weer onze leden van de vriendenclub voor het steunen van deze uitgave en onze vereniging en wensen u veel leesplezier!

1 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!