Rabo ClubSupport 2022 komt eraan!

Vanaf 5 september kan er weer gestemd worden op jullie Schutterij Sint Martinus tijdens de stemperiode van Rabo ClubSupport. Rabobank geeft tijdens deze periode namelijk een deel van hun winst terug aan de verenigingen. Per stem wordt er een geldbedrag uitgekeerd aan de vereniging waar op gestemd is. Er zijn wel een aantal wetenswaardigheden:

  1. Je moet lid zijn van Rabobank Zuid-Limburg West om op ons te kunnen stemmen
    (je kunt dat overigens gratis en gemakkelijk worden door op deze link te klikken: Lid worden van de Rabobank Zuid-Limburg West)
  2. Je moet minimaal 12 jaar oud zijn
  3. Je mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen.
    (Zie deze link voor wie er deelneemt: Deelnemers Rabo ClubSupport Zuid-Limburg West)
  4. Door het uitbrengen van je stem accepteer je dat Rabobank persoonlijke gegevens registreert en in het kader van Rabo ClubSupport voor Rabo ClubSupport gebruikt. Deze gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet beschikbaar gesteld aan derden, anders dan noodzakelijk voor het uitvoeren van Rabo ClubSupport.

Binnenkort volgt er een huis-aan-huisflyer over ons koningsvogelschieten en op de achterkant kunt u onderstaande afbeelding vinden. Dit als reminder. Hopelijk mogen we op uw stem rekenen zodat we van de financiële bijdrage onze uniformen en instrumenten kunnen onderhouden en onze activiteiten -mede ten gunste van de inwoners van Houthem en omstreken- kunnen blijven uitvoeren. Alvast heel, heel hartelijk dank!

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!