En toen ging de wekker… Euh telefoon.. “Met Tim van Endemolshine, spreek ik met de secretaris van Schutterij Sint Martinus Houthem?” WHAAAAAA…

We waren al ingeseind dat er gebeld ging worden, maar als het dan zover is dan gaat er wel even wat door je heen.. Want hoe vaak in je leven komt zo’n kans voorbij? All You Need Is Love wordt dit jaar opgenomen in Nederland, vanwege corona. De mooiste provincie van het land werd uitgekozen en de mooiste plekjes werden hét decor voor het meest romantische tv-programma van het jaar. En denk je aan Limburg, dan denk je aan schutters, aan tromgeroffel en klaroengeschal en aan al het mooie dat de schutterscultuur te bieden heeft. Dat was de productie ook al opgevallen en daarom werd ons de vraag gesteld “willen jullie figureren in één van de verrassingen van de show?”. In een jaar waarin we nagenoeg géén enkele activiteit van ons reguliere programma konden uitvoeren, kwam dit als een geschenk. We misten elkaar en dát wat ons ons schuttershart sneller laat kloppen. Dus was het antwoord snel gegeven: JA, dat willen wij! Maar dan komt het lastige, hoe kun je iets verborgen houden waar je zo immens enthousiast over bent? Nou, dat ging vooralsnog best aardig. En nu hoeft het niet meer, want de reclamespot is al op tv en over 7 nachtjes slapen dan is het zover.

Wij kijken in elk geval terug naar een onvergetelijke ervaring die niemand ons meer afneemt. De opnames in het bos, bij Chateau Neercanne en de gesprekken met Robert ten Brink en de productiemensen die dit programma met hart en ziel in elkaar zetten, gewoon wauw! Dus kijk allemaal op kerstavond vanaf 20.30u naar All You Need Is Love met Robert ten Brink op RTL4. Want niemand mag met kerst alleen zijn..

Figuranten AYNIL 2020

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!