Allereerst onze excuses dat jullie al lang niets meer van ons hebben gehoord. Ook onze vereniging is gevloerd door COVID-19. Dit vernietigende virus zorgt ervoor dat wij helaas niet kunnen doen wat we leuk vinden.

We hadden vandaag heel graag door de straten gemarcheerd samen met de Houthemse jeugd die de afgelopen weken hun prachtige lampionnen in elkaar hadden geknutseld. We hadden graag het Sint Martinusvuur ontstoken, het Martinusverhaal doorverteld en genoten met de kinderen en hun ouders van een lekker plakje cake en een bekertje warme chocomel. Al had het met deze temperaturen ook rustig een koude chocomel kunnen zijn. Zelfs het weer is uit zijn huisje door de rare situatie waar iedereen zich in bevindt. Wat hadden we graag de carnaval geopend met onze collega verenigingen JCV de Boschräefkes en CV De Boschrave. Maar helaas, het gaat dit jaar -net als tot nu toe nagenoeg alle activiteiten van 2020- niet door. Dus moeten we het doen met de mooie herinneringen aan voorgaande jaren.

Ook heeft het bestuur besloten om de najaarsvergadering niet te laten doorgaan dit jaar. We hadden ze al verschoven, maar door de steeds strenger wordende regels wordt het ons nagenoeg onmogelijk gemaakt om ook maar iets te organiseren. En we willen de gezondheid van onze leden uiteraard ook niet in gevaar brengen, dus hebben we besloten om voor dit jaar de rest van onze activiteiten af te gelasten.

Wat volgend jaar betreft, staat als eerste activiteit (naast de nieuwjaarsrecepties) het Gerlachusoktaaf op de planning. We zijn nog in overleg met Pastoor Burger en het kerkbestuur over óf dit doorgaat en zo ja in welke vorm. Maar ons stipje op de horizon zijn onze voorjaarsvergadering en onze jaarmis. Die laatste is vooral heel belangrijk, want onze jubilarissen van 2020 zijn nog niet gehuldigd (o.a. officier en archivaris Arno Roeloffzen, 40 jaar en grenadier Roland Hessels, 12,5 jaar) en onze jubilaris van 2021 (voorzitter Harry Schurgers, 60 jaar lid en onze koning Kevin Schrooders en onze marketentster Eveline Darding-Curfs beiden 12,5 jaar lid) verdienen eveneens een bijzondere huldiging.

Dus laten we hopen dat we begin januari positiever nieuws voor jullie hebben. Tot die tijd, blijf alsjeblieft gezond en zorg goed voor jezelf en je dierbaren.

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!