Op maandagavond 4 januari was de generale repetitie van ons muziekkorps tijdens de wekelijkse repetitie-avond die begon met de nieuwjaarswensen voor alle muzikanten en hun ouders. Daarna oefenden de jeugdslagwerkers aan de muziekwerken voor het Nieuwjaarsconcert op vrijdag 8 januari voor de gehele schuttersfamilie.

De slagwerkgroep wordt vanaf 2016 aangevuld met maar liefst 4 nieuwe jeugdslagwerkers in de personen van Loe, Chris, Roana en Dries. Zij spelen hun eerste mars Gameboy van Henk Martens samen met de andere slagwerkers. Jesse, Niek en Max zijn ondertussen vaste waarden in het korps en zijn flink gegroeid de afgelopen maanden zowel in lengte als ook kennis en kunde op de trom.

Mede dankzij de uitstekende opleiding van Henk Martens en de groepsrepetities op maandag onder leiding van Maurice de Lange staat er nu een jeugdslagwerkgroep om trots op te zijn. De komende maanden gaan zij nog verder werken aan diverse nieuwe muziekstukken voor het nieuwe schuttersseizoen. Maar het eerste spannende optreden is komende vrijdag en daarna op zondag 31 januari tijdens het LBT solistenconcours in eigen dorp.

Generale repetitie slagwerk 4 januari 2016

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!