Jetzt geht’s loss!!! Het schuttersseizoen staat nu dan eindelijk echt te beginnen. Het wordt een drukke week de komende week!

Vandaag hebben we met de schietploeg vergaderd, want het is natuurlijk erg belangrijk om goed voorbereid te zijn en alle neuzen dezelfde kant uit te hebben zodat er zo weinig mogelijk aan de verbeelding kan worden overgelaten.

Dinsdag 15 maart a.s. vindt onze jaarlijkse voorjaarsvergadering plaats in Gemeenschapshuis de Holle Eik. Hier zullen we naast de gebruikelijke agendapunten vooral vooruit gaan kijken naar het komende seizoen, maar vooral ook al naar de mogelijke organisatie van een bondsschuttersfeest in 2024. Daar zijn we nog niet uit, maar dinsdag is een belangrijke..

Vrijdag 18 maart a.s. staat onze eerste algemene oefening vóór een activiteit op de planning. Vanaf 19.45 uur zien en horen jullie ons rondom Gemeenschapshuis de Holle Eik. Voorwaarts… Marsch!

Zaterdag 19 maart a.s. openen we het schietseizoen met een schietoefening waarbij alle leden welkom zijn, dus ook de niet-schietploeg leden.

Zondag 20 maart a.s. vindt onze jaarmis, schuttersmaal en huldiging jubilarissen plaats. Zie het evenement op facebook voor alle informatie hierover!

En na dinsdag gaan onze leden in de komende 2 weken langs de Houthemse deuren met de donateurkaartenactie. We hopen dat iedereen thuis is en dat we een mooi bedrag mogen ophalen voor onze vereniging. Onze uniformen zijn namelijk aan vervanging toe en we hopen dat jullie bijdrage dit mede kan bekostigen. Voor degenen die niet thuis zijn, is er een informatiebrief met QR code zodat jullie zelf iets aan ons kunnen overmaken als jullie dat willen. Deze code zullen we ook op onze website en facebook plaatsen, dit voor de niet-Houthemnaren die ons een financieel warm hart willen toedragen. Wij zijn jullie hier in elk geval alvast heel erg dankbaar voor!

Genoeg te doen dus! Hopelijk tot snel!

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!