Op vrijdagmiddag 25 september was een gezelschap gasten van Chateau St. Gerlach te gast op onze schuttersweide voor het meebeleven van een schuttersfeest onder stralende weersomstandigheden in een prettige omgeving en prima netwerkmogelijkheden voor de gasten onderling.

Na een uitgebreide historische uitleg over onze schutterij na hun lunch betraden de gasten het strijdtoneel waarbij hun zelfgevormde zestallen deelnemen aan koningsvogelschieten, bölkes-schieten, trommelen, exerceren, kaasrollen met de marketentsters, nagelen met de bielemannen en zelfs een extra onderdeel schapen drijven op speciaal verzoek van het gezelschap, maar vreemd binnen de context van een schuttersfeest.

Wilt u ook een keer met een gezelschap een schuttersfeest beleven of onder leiding van onze schietmeesters als introducees schieten met de zware schuttersbuks onder het genot van een lekker hapje en drankje in het waanzinnig mooie decor van Landgoed Chateau St. Gerlach ? Neem dan contact met ons op en wij doen u graag een maatwerk voorstel toekomen hiervoor.

 

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!