Op zaterdag 12 september organiseert het dorpsplatform Wij Houthem-Sint Gerlach samen met de sportverenigingen op het sportcomplex aan de Putweg/Krommesteeg een dorpsfestijn. Gezelligheid en vermaak, met een knipoog naar bewegen, staan centraal. Iedereen is welkom!

Diverse teams zullen vanaf 13.00 uur strijden om de eer en de gladiolen. Tactisch inzicht en behendigheid worden op de proef gesteld via o.a. blik werpen, beugelen, doelwandschieten en -werpen en bölkes schieten.

Er wordt gestreden in drie categorieën: Jeugd, Individueel en Teams. De winnaars ontvangen naast eeuwige roem in en om Houthem – St. Gerlach, een wisselbokaal en een bijbehorende Bourgondische prijs.

Maar er is nog veel meer te doen! Behalve de al genoemde spellen kun je ook windbuksschieten, judobroekhangen, pijltjes gooien, paaltjesvoetbal, beachvolleybal, dynamic tennis, sumo-worstelen en pony rijden.

Er is een eet- en drankbuffet met terras aanwezig evenals een springkussen en een pannakooi.

Deelname aan de activiteiten is gratis. Teams (van 2 personen) kunnen zich vooraf inschrijven via:  info@wijhouthem.nl

Met dit festijn willen het dorpsplatform Wij Houthem – Sint Gerlach en de gezamenlijke sportverenigin­gen (Judoclub Kano, Handbal- en Voetbalverenigingen IASON, Tennisclub Geuldal, Ruitervereniging Sint Gerlach en de schutterijen Sint Martinus en Jonge en Oude Nobele) alle inwoners een gezellige middag aanbieden.

Meedoen mag, erbij zijn is het belangrijkste !!

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!