AVG

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Ook onze vereniging houdt de wetgeving rondom de AVG scherp in de gaten. De AVG -oftewel Algemene Verordening Gegevensbescherming- regelt dat de privacy van iemand gewaarborgd wordt. Dat er niet zomaar foto’s of filmpjes van iemand gedeeld worden zonder iemands goedkeuring en dat die goedkeuring elk moment weer kan worden ingetrokken. Daarnaast zorgt de AVG ervoor dat persoonlijke gegevens alleen worden geregistreerd op plekken die noodzakelijk zijn en dat die gegevens ook alleen in te zien zijn voor degene die ermee moet werken.

Onze eigen leden hebben allen een formulier ondertekend waarop zij akkoord gegeven hebben dat de bevoegde personen binnen de vereniging hun gegevens, foto’s en filmpjes mogen publiceren en gebruiken. De bezoekers van onze evenementen worden duidelijk geattendeerd op hun rechten en weten dan ook meteen waar ze moeten zijn als ze het ergens niet mee eens zijn. Geregistreerde gegevens die noodzakelijk zijn voor de activiteit worden zo lang als nodig bewaard en daarna verwijderd. Onze oud-leden hebben onze contactgegevens zodat ze op elk moment van de dag hun gegevens of media kunnen laten verwijderen of aanpassen. En wordt er dan toch een foto of filmpje gebruikt, dan worden ze daarover geïnformeerd.

Kortom, wij zijn voor zover AVG proof. Maar merk je iets of is er iets niet naar wens? Dan neem contact met ons op en geef ons de mogelijkheid om de ongewenste situatie te veranderen. Wij staan open voor contact en willen graag dat iedereen tevreden is. Dus laat het weten en we lossen het op.

Met vriendelijke schuttersgroet,

Bestuur Schutterij Sint Martinus Houthem

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!