We hebben er even op moeten wachten, maar het ziet ernaar uit dat het toch eindelijk gaat gebeuren: Koningsvogelschieten 2022! Onze schutterskoning Kevin Schrooders die (noodgedwongen, maar hij klaagt niet..) 2 jaar extra van zijn titel mocht genieten, moet dan toch afscheid nemen van zijn “regeerperiode”.

Op zaterdag 3 september 2022 gaan we zien wie de nieuwe koningen worden van onze vereniging. Wie weet schiet Kevin zelf wel opnieuw de vogel af. Er zijn al flink wat gegadigden, dus het belooft een zeer spannende strijd te worden waarbij iedereen het de ander gunt, maar vooral ook zichzelf. In Houthem is al huis-aan-huis een flyer rondgebracht ter promotie en bij menig schutter hangt de poster al achter het raam. Houthem kleurt weer langzaam Martinusblauw voor de spannendste strijd van het jaar.

Het tijdschema is als volgt:
11.45u: Vertrek vanaf de Holle Eik voor het ophalen van onze schutterskoning Kevin bij Ron & Liesbeth Schrooders, Van Peltstraat 10 in Houthem
12.15u: Nuttigen consumptie bij Hotel Lahaye, Sint Gerlach 5 in Houthem
13.30u: Vertrek richting schutterslocatie naast Chateau Sint Gerlach
13.45u: Afname defilé voor de aftredend koningen Kevin Schrooders (schutterskoning), Christian Hollanders (burgerkoning) en Tess Van Melick (jeugdkoningin)
14.00u: Openingswoord door de voorzitter, ereschoten door de aanwezige hoogheden en genodigden en aansluitend start vogelschieten
+\- 18.00u: Huldiging nieuwe koningen en afname defilé bij het bordes van Chateau Sint Gerlach
Aansluitend zal de schutterij terugmarcheren voor het opruimen van het schietterrein en als dat gebeurd is dan wordt er gezellig afgesloten op een nader te bepalen locatie. Dit al naar gelang de avond vordert en in overleg met de nieuwe koningen.

Dus komt dat zien, komt dat zien. Meedoen is natuurlijk leuker. Tot dan?

Banner KVS 2022

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!