2022 is begonnen en we hopen dat dit jaar een stuk beter wordt dan vorig jaar, in het opzicht van corona in ieder geval. We hopen dit jaar in ieder geval weer schuttersfeesten te mogen bezoeken en onze reguliere Houthemse activiteiten te mogen organiseren. Maar daar hebben we jou/u voor nodig!

Onze Vriendenclub bestaat op dit moment nog uit 18 leden waarvan 11 bedrijven en 7 particulieren en zij dragen met hun financiële bijdrage elk jaar weer bij aan ons voortbestaan. Wil jij ons ook steunen, dan ben je meer dan welkom! Als bedrijf voor € 100 per jaar en als particulier voor € 50 per jaar, word je met naam en eventueel website genoemd in ons kwartaalblad en op onze website. Als bedrijf lever je je logo en advertentie aan welk ook op onze site en full-color in ons kwartaalblad wordt geprint en op eventuele posters ter promotie van onze activiteiten. Daarnaast gaan we steeds actiever acties en promoties van onze bevriende bedrijven delen op onze socials om zo deze mooie bedrijven te promoten. En dat alles voor de kleine bijdrage hierboven genoemd. We hopen van jullie te mogen vernemen.

In maart hopen we weer langs de deuren te mogen om te collecteren, want het onderhoud van onze uniformen en materialen kost nog altijd veel geld. Maar we zullen ook zorgen voor een promotiebriefje met QR-code voor de mensen die niet thuis zijn of die geen contant geld beschikbaar hebben. De QR code zal ook op onze site worden geplaatst, zodat u ook op die manier gemakkelijk kunt doneren. Alvast heel hartelijk dank voor uw donatie namens bestuur en leden en hopelijk tot heel snel op de sjöttewei!

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!