Ons klaroenkorps is op zoek naar een nieuwe instructeur.

Wie zijn we?
Momenteel bestaan we uit een kleine maar gedisciplineerde setting van 7 opgeleide muzikanten plus twee jeugdleden in opleiding. In 2018 hebben we ons laten terugzetten van 2e naar 3e divisie om de jeugd makkelijker aan te laten sluiten. In 2019 wonnen we in onze divisie op het OLS in Sevenum en gaven 12 medekorpsen het nakijken. We spelen op klaroenen van fa. Van Laar, bij voorkeur marcherend en stilstaande werken in BES. Uitzonderingen in ES zijn mogelijk. Ons slagwerk bestaat uit instrumenten van fa. Adams. Onze repetities zijn op de 2e en 4e woensdagavond in dorpscentrum ‘de Holle Eik’. Bij goed weer zijn we in het naastgelegen landgoed van onze sponsor Chateau Sint Gerlach te vinden, veelal tot groot genoegen van recreanten en de hotelgasten.

Wat zoeken we?
We zoeken een instructeur die met ons wil werken aan het technisch verfijnen van ons repertoire met een open mind voor toekomstig nieuwe leden (Lees onervaren muzikanten). Daarnaast treden wij uit op de schuttersfeesten waarbij het wenselijk is dat er gedirigeerd wordt bij stilstaande werken. Onze tambour-maître is nog jong en onervaren maar zij staat open voor een buddy die haar met de juiste tips en tricks kan helpen om zelfverzekerder te worden.

Wat bieden we?
Behalve onze openhartigheid en gezelligheid (uiteraard) een marktconforme vergoeding voor het leiden van onze repetities en optredens.

Benieuwd?
Luister eens naar onderstaande link van een van onze optredens:

https://youtu.be/LZaYubFGiv4

PS: We zijn ook nog steeds op zoek naar versterking binnen ons muziekkorps. Dus kun je een klaroen of trom bespelen en zou je het leuk vinden om samen met ons onze eeuwenoude schutterscultuur te blijven uitdragen, neem dan contact met ons op. Ook als je het niet kan, maar wel wil leren, dan staan wij open voor het zoeken naar oplossingen. Schroom niet, geen uitdaging is te groot. Bel, mail of stuur de postduif, je krijgt altijd reactie.

Oh en voor de gouden tip die leidt tot een lidmaatschap staat er een gevuld marketentstermandje klaar. Dat wil je toch niet mislopen? Heerlijk stokbrood, kaas, worst en een fles Ingendaeler! Martinusblauw past OOK bij jou!

Namens het bestuur,

Renate Hambeukers
Secretaris a.i.

E-mailadres: secretaris@schutterijhouthem.nl
Tel.nr.:           06-40261019

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!