Vandaag werd op het sportcomplex De Kromme Steeg in Houthem geschoten om de titel beste schutter en beste zestal van de Gemeente Valkenburg aan de Geul.

Onder een stralende zon en met goed gemutste schutters onder de buks was het een super dag. Voorzitter Harry Schurgers opende het Groot-Valkenburgs Schietconcours om iets over 11.00u waarna de 4 zestallen hun 18 bölkes afschoten. Hierbij bleken de schutters van Schutterij Sint Mauritius Strucht de meest vaste hand te hebben, want na 54 punten mochten zij zich de winnaar noemen. Ze werden gevolgd door de Jonge en Oude Nobelen van Valkenburg met 51 punten, Schutterij Sint Martinus Houthem met 50 punten en het Nachtwachtgilde Berg & Terblijt met 48 punten.

Aansluitend begon de strijd voor beste schutter van de Gemeente Valkenburg. Deze werd gewonnen door Harry Jennekens van Strucht welke met 77 punten de wisseltroffee (weer) mee naar huis mocht nemen. Tweede werd Jeroen Schrooders van Houthem met 63 punten en derde werd Marc Lenoir van Strucht met 62 punten.

Daarna bleven de heren schutters nog even gezellig nakeuvelen en genoten ze van de heerlijke middagzon.

DSC_0079 DSC_0077 DSC_0074 DSC_0057 DSC_0068

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!