Schuttersseizoen 2018 in Houthem van start!

Op zondag 25 maart openden wij ons nieuwe schuttersseizoen -zoals gebruikelijk- met onze jaarmis in de Houthemse Gerlachuskerk en herdachten we onze levende en overleden leden op het naastgelegen kerkhof. Na de groepsfoto te hebben gemaakt bij Chateau Sint Gerlach marcheerden we naar ons gemeenschapshuis De Holle Eik voor het schuttersmaal en de huldiging van onze jubilarissen.

Dit jaar zijn dat penningmeester Martin Slenter en grenadier Els Hambeukers die beiden werden gehuldigd voor hun 12,5 jarig lidmaatschap. Ook Burgerkoning Ruud Drukker en het nieuwe koningspaar Ad Jansen en zijn prachtige koningin Naomi ontvingen een bedankje voor hun inzet en het kasteleinspaar Henri & Angèle van De Holle Eik werd bedankt voor de gastvrijheid. Last but not least werd onze interim voorzitter Harry Schurgers gehuldigd voor zijn op 21 januari 2018 ontvangen onderscheiding als lid van de edele Eed-Broederschap van de Souvereine Orde van de Rode Leeuw van Limburg en de Heilige Sebastianus en die onderscheiding krijg je niet zomaar!

Allen van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie bijdrage om onze vereniging tot een succes te maken!

Bij deze laten we jullie meegenieten van deze stralende dag, die niet alleen straalde door het prachtige weer, maar meer nog door de bijdrage van onze leden. We hebben genoten! En nu, op naar nog meer succesvolle activiteiten!

006 025 003 009 010 008 017 018 019 022

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!