Een paar weken geleden kondigden we het al aan, maar over 1,5 week is het dan echt zover. Helaas nemen we dan afscheid van onze huidige schutterskoning Ad Jansen en burgerkoning Ruud Drukker. Die dag zal echter ook bekend worden wie onze schutterskoning over het seizoen 2018-2019 gaat worden. Ook burgers mogen natuurlijk hierop schieten, maar er is zoals elk jaar ook een burgerkoningsvogel waar burgers op mogen schieten.

Dagindeling
Rond 13.45 uur arriveert de schutterij op de schietweide bij het landgoed van Château Sint Gerlach alwaar het defilé wordt afgenomen voor onze officiers en hoogheden waaronder schutterskoning Ad Jansen en burgerkoning Ruud Drukker. Aansluitend marcheren we naar de schietboom waar een korte toespraak zal worden gehouden door onze voorzitter a.i. Harry Schurgers en een afgevaardigde van het gemeentebestuur van de Gemeente Valkenburg a/d Geul. Na het inzegenen en het gebed door Pastoor Burger zullen de genodigden hun ereschot lossen op de koningsvogel en zal de strijd gaan beginnen. We verwachten rond de klok van 17.30 uur de gelukkigen te kunnen huldigen en na te hebben opgeruimd marcheren we via het bordes van Château Sint Gerlach naar ons verenigingslokaal voor het rondje van de koning.

Wat u verder nog moet weten
Alle genodigden en burgers die willen schieten, dienen hun legitimatiebewijs bij zich te hebben. Dit vanwege de strenge regels die gelden. Daarnaast kunnen er tijdens het evenement door de vereniging foto’s worden gemaakt, welke vooral dienen voor documentatie. Soms kunnen zij op social media (Facebook, website schutterij, etc.) geplaatst worden, vooral voor reclamedoeleinden. Indien U wenst dat er van U geen foto’s geplaatst mogen worden, meldt dit bij aankomst bij de organisatie. Indien U toestemming hebt gegeven of indien U niet heeft aangegeven dat U hierop tegen bent, kunt U te allen tijde bij de organisatie aangeven dat U uw foto wilt laten verwijderen. Wij zullen hier direct gehoor aan geven.

Last but not least
We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op onze prachtige schietlocatie! Kom en doe mee! Tot dan!

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!