U heeft ze vast al zien lopen door het Houthemse, onze geüniformeerde leden die met de jaarlijkse donateurskaartenactie bezig zijn. Een bijzonder woord van dank aan degenen die inmiddels al een bijdrage hebben gedaan! Echt: SUPER BEDANKT!!!

Donateurskaartenactie, wat houdt dat in? Nou, dat is heel simpel. Wij kunnen onze 420-jaar oude schutterscultuur niet uitdragen en de bijbehorende activiteiten niet uitvoeren zónder o.a. financiële steun. Met alleen de contributie die de leden bijdragen en de gemeentelijke subsidie komen we er namelijk helaas niet. Het belang van donaties is voor onze vereniging heel groot. En we zijn natuurlijk zo trots op onze vereniging dat we nog tot in lengte van dagen ermee door willen gaan. Want zeg nou zelf, als de schutterij door het dorp marcheert kun je toch niet anders dan kippenvel krijgen?

Het kan natuurlijk zijn dat u niet thuis was. Of dat u nét op dat moment geen (klein)geld in huis had. Dat is niet erg. Overmaken mag uiteraard ook! Dat kan naar IBAN nummer NL85RABO0152805826 ten name van Schutterij Sint Martinus te Houthem.

Heeft u een bedrijf en wilt u dat de sponsoring bedrijfsmatig geregistreerd wordt, dan is een lidmaatschap in onze Vriendenclub wellicht interessanter. Voor €50,- per jaar wordt u dan onder andere genoemd in onze publicaties en daarnaast zijn er meerdere mogelijkheden. Meer informatie? Stuur ons een e-mail naar: secretaris@schutterijhouthem.nl en we nemen z.s.m. contact met u op.

We hebben gemerkt dat onze muziekvrienden van Brassband Sint Gerlach op dit moment met hun potgrondactie bezig zijn. We begrijpen heel goed dat geld natuurlijk maar 1x uitgegeven kan worden. We hopen desondanks toch dat jullie beide verenigingen een warm hart toedragen en dat we daarom toch een kleine vrije gift mogen ontvangen als we aanbellen of op onze bankrekening.

Alvast heel hartelijk dank namens onze leden!

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!