Misschien hadden jullie ons al gezien of misschien hebben jullie ons helaas nét gemist. Onze leden zijn in de weken 13 en 14 (voor de herkenbaarheid zoveel mogelijk geüniformeerd en met spiksplinternieuwe collectebussen) langs de deuren aan het gaan om om een financiële bijdrage te vragen voor het voortbestaan van de oudste vereniging van Houthem. Hierbij wordt ook een flyer uitgedeeld met daarop de datums waarop jullie ons in én buiten het dorp kunnen aanschouwen en kunnen zien wat wij met jullie financiële bijdrage hebben kunnen doen. Namelijk, onze uniformen en materialen up-to-date houden. Daar kunnen we namelijk niet zonder.

Wij danken jullie heel hartelijk voor jullie bijdrage! En voor degenen die per ongeluk de flyer weg hebben gedaan en geen contant geld voorhanden hadden, is onderaan de flyer inclusief QR-code en ons IBAN nummer. We zouden het erg waarderen als jullie ons financieel willen ondersteunen zodat we nog tot in lengte van dagen ons Martinusblauwe hart in onze Houthemse gemeenschap kunnen laten kloppen.

QR-code donateurkaartenactie 2022

 

Oh en voor degenen die goed hebben opgelet, de datum van het Houthems Zestalschieten staat niet op de flyer. Dat is bewust gedaan, want dan zijn we natuurlijk niet geüniformeerd te aanschouwen. Maar dat betekent niet dat het niet doorgaat dit jaar, integendeel! Dus verzamel je vrienden, familie, kennissen, buren of collega’s bij elkaar en kom 2e pinksterdag gezellig mee schieten! Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

Promotieflyer 2022

 

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!