Nadat vorig jaar het zestalschieten onderdeel was van een zeer geslaagd schuttersweekend, wordt het dit jaar weer traditioneel georganiseerd in het Houthems kermisweekend en wel op Pinkstermaandag 28 mei 2012. Wij bieden u de mogelijkheid om met een echte schuttersbuks op bölkes te schieten in een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Schutterij St.Martinus nodigt u dan ook van harte uit om met uw familie, vriendenclub, bedrijf, buurt of vereniging in een eigen geformeerd zestal deel te nemen aan het Houthems Zestalschieten 2012. De beste zestallen komen in aanmerking voor fraai eremetaal en het beste zestal Houthemse schutters wordt zelfs Houthems Kampioen 2012. Maar hoe dan ook heeft iedere deelnemer een geweldig sfeervolle schuttersmiddag op de Houthemse schuttersweide.

Inschrijven voor dit Houthems Zestalschieten is mogelijk voor zestallen met een minimum leeftijd van 18 jaar per schutter. Dames in de zestallen of in aparte dameszestallen worden nadrukkelijk uitgenodigd ook deel te nemen.  Geoefende schutters worden uitgesloten.

Het Houthems Zestalschieten vindt plaats op Pinkstermaandag 28 mei 2012. Vanaf 13.00 uur  wordt uw zestal op de schuttersweide bij Chateau St.Gerlach verwacht voor de loting van de schietvolgorde. Om uw zestal te verzekeren van een deelnameplaats is inschrijven noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk maandag 21 mei a.s.

Stuur een e-mail naar secretaris@schutterijhouthem.nl onder vermelding van de naam van het zestal, uw naam en contactgegevens als contactpersoon en de namen van de deelnemende zes schutters. Het inschrijfgeld bedraagt € 30,00. U kunt dit bedrag op voorhand inleveren op het secretariaat Goudenrood 28 te Houthem of u betaalt het inschrijfgeld op de dag zelf.

Wij rekenen op veel inschrijvingen en een geweldige schuttersmiddag. Heeft u vragen? Bel of mail ons dan gerust.

Klik hieronder voor de uitnodigingsbrief en inschrijfformulier.

Uitnodigingsbrief Houthems Zestalschieten 2012

Inschrijfformulier_Houthems_Zestalschieten2012

Houthems Zestalschieten 4 juni 2011
0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!