2023 zit er bijna op. 2024 staat al te dringen. Het begin van een nieuw jaar met weer vele goede voornemens. Zo ook voor de schutterij. Niet alleen vanwege haar 425-jarig bestaan maar ook vanwege het grote bondsfeest dat op 25 en 26 mei 2024 in Houthem gaat worden georganiseerd. Een feest waar iedereen welkom is. Een feest van verbinding en verbroedering. Een feest waarin u samen met ons en vele andere schutterijen die Limburg rijk is, van ons immateriele erfgoed kunt genieten op een van de mooiste lokaties van Zuid-Limburg. Een lokatie met een eeuwenoude geschiedenis, Chateau St. Gerlach.

Maar vooraleer het zover is, moeten wij eerst 2023 op gepaste wijze afsluiten. Dat doen we zoals gebruikelijk met de mensen die ons het meest dierbaar zijn. Onze kinderen, onze (groot)vaders en (groot)moeders, onze schoonfamilie, onze geliefden, onze broeders en zusters en alle overige familieleden, vrienden en vriendinnen.

Wij wensen u fijne kerstdagen met uw geliefden en een nieuw jaar met veel zonneschijn en vreugde en hopen u in 2024 te mogen ontmoeten op ons bondsfeest.

Met vriendelijke schuttersgroet,

Uw schutterij.

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!