Paul Stevens is de beste schutter van onze schutterij in 2013 en won het erekruis in het persoonlijk kampioenschap. Anita Derks kreeg het Bolke van ut Jaor voor de meeste missers in oefeningen en wedstrijden.

Op zaterdagmiddag 31 augustus was de laatste wekelijkse schietoefening van de schietploeg van onze schutterij. Op deze laatste schietoefening wordt traditioneel het persoonlijk kampioenschap van de schutters beslist. De beste schutter over het gehele seizoen krijgt als blijvende beloning en herinnering het erekruis opgespeld. Een bijzonder schietseizoen waarin voor het eerst werd geschoten op de nieuwe schutterslocatie op het sportcomplex op de schietmast met kogelvanger. En daarbij werd in het lopende seizoen de nieuwe schuttersbuks in gebruik genomen. Door deze technische verbeteringen werd het zelfvertrouwen en kwaliteit van schieten hoger bij alle schutters en dus was het voor Paul een extra grote prestatie om juist dit seizoen te winnen.

De laatste schietmiddag werd onder lekker zonnetje met hapje en drankje het `uitschieten` van het kampioenschap in goede onderlinge sfeer gehouden.
Zeker na de barbecue van de avond ervoor was de teamspirit duidelijk voelbaar.

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!