Advertenties sponsoren

IN HET RITME VAN DE NATUUR DAT PROEF JE             

Ons Ingendael, gelegen tussen Houthem-St. Gerlach en Valkenburg, is een prachtig stukje natuur waar de eetbare kruiden in het wild groeien. Hier begon 25 jaar geleden het verhaal van onze merknaam, die vernoemd is naar dit kleine natuurgebied. Tijdens het schuttersweekend van Schutterij St.Martinus Houthem-St.Gerlach, bevindt de sjöttewei zich hier middenin!

Ingendael: Ooit begonnen als lokale kruidenbitter, maar inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zuid-Limburg. De productlijn bestaat nu uit likeuren, bitters, jenever en whisky. Ambachtelijk gemaakt met duurzaam geteelde en streekgebonden grondstoffen: hoogstamfruit, kruiden en granen, zodat het streekproduct echt betekenis krijgt.

Voor het stoken/ distilleren gebruiken wij nu nog de hulp van collega’s, vanaf juni dit jaar beschikken wij over onze eigen Müller Aromat distilleerketel. In de toekomst kunnen wij daarmee zelf stoken en ons assortiment uitbreiden met eaux-de-vie, gin, likorettes en shotjes. Ook voor personal branding kunt u bij ons terecht. Zowel het ontwerpen van een persoonlijk etiket als ook het ontwikkelen van een eigen receptuur is mogelijk.

Al het goede komt langzaam is een Limburgs gezegde, of op zijn minst een kwartiertje later. Zo is het ook met onze distillaten en likeuren. Met liefde en aandacht gemaakt, in het ritme van de natuur,  door Claudia Bisschops. Op deze wijze verdicht zich alles tot de essentie. In deze essentie proeft u Limburgs karakter!

Wil je onze heerlijke producten proeven, ga dan eens langs bij een van de horecagelegenheden rondom het Ingendael zoals Brasserie Bie de Groeve, Burgemeester Quicx, Taverne bie Sjefke,  Z!N aan de Brug, Café de Grendelpoort of Pub Henry VIII of koop een fles bij de Gall en Gall in Bunde. Als je interesse hebt in onze producten, kun je op onze website kijken (www.ingendael.com) maar mag je natuurlijk ook een mail sturen naar info@ingendael.com.

Wij wensen de schutterij en alle schutters een genoegzaam en succesvol schuttersweekend toe!

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!