Misschien heb je ze al gezien, onze schutters die deze 2 weken langs de deuren gaan voor onze jaarlijkse donateurkaartenactie. We zouden het erg waarderen als er voor onze vereniging een kleine bijdrage is weggelegd. Net als vorig jaar, wordt er ook dit jaar een huis-aan-huisflyer uitgedeeld. Hierop staat een QR-code waarmee (als u geen (klein)geld in huis heeft of u liever op een later moment een donatie wilt doen) u een gift aan onze vereniging kunt doen. Wij zijn u zeer erkentelijk.

Uw bijdrage komt onder andere ten goede aan de voorbereiding voor het bondsschuttersfeest in Houthem op zondag 26 mei 2024. Zoals u ook op de flyer kunt zien, informeren we u graag al op voorhand dat dit supergezellige weekend eraan staat te komen. We hopen u allemaal te mogen begroeten op het landgoed Château Sint Gerlach in mei volgend jaar. En houd onze pagina maar goed in de gaten, want gaandeweg dit jaar gaan we u informeren over wat er dat weekend allemaal staat te gebeuren.

Daarnaast kunt u op onze flyer ook de datums vinden waarop we dit jaar binnen en buiten het dorp te vinden zijn. Hierop kunt u onder andere zien dat het Houthems Zestalschieten 2023 dit jaar op pinksterzondag 28 mei 2023 gehouden gaat worden en niet -zoals u van ons gewend bent- op pinkstermaandag. Binnenkort komt het inschrijfformulier online en worden onze sponsoren en de deelnemende teams van de afgelopen jaren aangeschreven.

Maar eerst… de donateurkaartenactie. Alvast dank voor uw gift!

0 - 0

Thank You For Your Vote!

Sorry You have Already Voted!